Ekonomična pojedinačna resenja

Svi su željni profita. Nećemo da ulepšavamo situaciju, sve korporacije se bore za opstanak. Kupci većinom pokušavaju dobiti maksimalne popuste, sa kratkim rokovima i sa besprekornim kvalitetom.

Verovantno se to oseća u svim segmentima privrede.

Ne zadovoljavamo se samo sa tim, da koračamo za drugima, pokušavamo presresti probleme. Kako japanci kažu, nemoj slediti stare majstore, sledi put, koji su oni sledili. Naši stručnjaci pored dugogodišnjeg iskustva konstantno razvijaju svoja znanja.

Čak i danas, u ovakvim okolnostima znamo da odgovorimo na izazove:

– naše alate proizvode iskusni stručnjaci, prema tome naši troškovi izrade su niski

– znamo da budemo fleksibilni. U više slučajeva se već desilo da smo proizvodili DIA alate od danas za sutra, koje smo prethodno morali i konstruisati

– iskusni tim eksperata ne samo što konstruiše i proizvodi alate i pokušava da rešava radne zadatke

Uzimamo u obzir obrađeni materijal, mašinu na kome alat radi, i sve njegove radne parametre, periferije kao što je usisni sistem, veličinu serije, i u vidu svih tih parametara pokušavamo da iskonstruišemo i proizvedemo idealne alate. Raspolažemo sa svim potrebnim mašinama. Brušenje, oštrenje i profilisanje se izvodi na 5-osnim CNC mašinama.

Tako proizveden alat naravno nije uvek jeftin, ali ako projektujemo njegovu cenu na ekonomičnost procesa obrade, svatićemo da nije uvek jeftino ono što tako izgleda. Efektivno raditi i proizvoditi je moguće samo sa kvalitetnim alatima. Alat koji ne može da se upotrebi, koliko god da je jeftin, skup je!

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo poboljšali Vaš ugođaj na sajtu. Ukoliko nastavite da koristite naš sajt pretpostavićemo da se slažete sa našom politikom privatnosti.