Hebrock NEXT serija

Hebrock kantarice – sledeće generacije

F i K serije – brze efikasnije, fleksibilnije i udobnije.

                 

Ima više. Može više.

Veliki iskorak: Naša F serija i K serija su dostigle sledeću fazu svoje evolucije. Razna poboljšanja i nove funkcije proizvoda sada Vam omogućavaju da radite još brže, efikasnije i udobnije. Ali to nije sve: sa K 34 želimo dobrodošlicu novom članu porodice Hebrock mašina za kantovanje. Upoznajte nova poboljšanje performansi!

 

Nova F serija: Za najbolje ivice u zanatstvu.

Veće brzine pomaka i još preciznija obrada radnih komada, jednostavniji, praktičniji i ergonomičniji rad, ekonomičnija potrošnja energije – sledeća generacija F 2, F 4 i F 5 ne ostavlja ništa što se želi. Hebrock mašine za kantovanje F serije, više nego ikada ispunjavaju visoke zahteve svake kompanije za obradu pločastih materijala.

 

 

Ključne inovacije na prvi pogled

Naši kupci su uvek u centru naše pažnje, bilo da se radi o servisiranju ili u vezi sa razvojem naših Hebrock mašina za kantovanje. Uvek imamo otvorene uši za ono što Vam treba. Nova F serija je taj rezultat.

 

Uvećani ekran osetljiv na dodir od 15 inča

15-inčni ekran osetljiv na dodir sa 3D grafikom visoke rezolucije zamenjuje prethodni monitor od deset inča. Na ovaj način imate u vidu sve jedinice i možete podesiti različite parametre.

 

 

 

 

Brzina pomaka 10 m/min

Brzina pomaka-kantovanja je sada deset metara u minuti. Imate koristi od povećane efikasnosti proizvodnje. LED lampa za praćenje pomaže pri ubacivanju radnog komada.

 

 

 

 

 

Višlja hauba

Stub mašine je sada za 100 mm višlji, što pojednostavljuje uklanjanje sistema izmenljivih posuda i alata, a i čini rukovanje mašinom još ergonomičnije.

 

 

 

 

 

Novi dizajn mašine

Jasan industrijski dizajn u kompaktnoj uspravnoj konstrukciji i okviru otpornom na uvijanje.

 

 

 

 

 

 

I šta imate od toga?

Sledeće glavne prednosti nove F serije:

  • Brži rad

Da li proizvodite veće količine u isto vreme? Nova F serija Hebrock mašina za kantovanje to omogućava. Zahvaljujući sofisticiranoj tehnologiji, uspeli smo da povećamo brzinu kretanja na deset metara u minuti. LED lampa za praćenje radnog komada na ulazu mašine takođe pomaže vizuelno pri postavljanju radnih komada.

  • Brže vreme zagrevanja posude za lepak

Hebrock kantarice su precizni alati. Sa njima je Vaš rad lakši – i brži. Iz tog razloga, takođe smo detaljnije pogledali koliko je vremena bilo potrebno da se zagreje posuda za lepak i smanjili ga. Tri minuta i trideset sekundi – toliko ćete brzo biti spremni za novu F seriju.

  • Manja potrošnja energije

Za održivost i niže troškove, niski energetski zahtevi su posebno važni. Ako mašina nije u upotrebi duže od 15 minuta, ona ulazi u režim pripravnosti i takođe isključuje grejanje posude za lepak.

 

 

 

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo poboljšali Vaš ugođaj na sajtu. Ukoliko nastavite da koristite naš sajt pretpostavićemo da se slažete sa našom politikom privatnosti.